És increïble. Com sabem, des de fa uns dies, la generalitat valenciana ha posat una multa de 300.000 euros a Acció Cultural del País Valencià per, segons ells, fer possible la emissió de la TV3 al País Valencià. Tot això amb la finalitat de censurar-la.
Fins on hem d’arribar? Ara resulta que ens han de controlar el que vegem i deixem de vore!!! Ells han de triar per nosaltres els canals de TV que hem de veure (quan tots estan controlats per ells, menys aquest). És que realment es impensable que a l’època en que vivim encara estiguen passant barbaritats com aquesta. I el problema no és que siga nou, ja que des del primer moment que es posaren els repetidors per que moltíssima gent hi estigué d'acord i col·laborà d'alguna manera o altra, la TV3 ha sofrit interferències durant l'emisió de programes.

Per què no venen a m’ha casa també i em diuen quina roba em puc posar o no cada matí? O què és el que he de dinar?
A veure si podem estar ben units, ara més que mai Maulets i que no aconsegueixquen llevar-nos els nostres drets, quan ells eren els primers que il·legalment veien partits de futbol i altres programes que no s’emetien per Canal 9 quan la TV3 realment estava censurada.

Des d’ací, un poc lluny de la meva terra però no amb la suficient distància per a deixar de lluitar per la nostra llengua.

No deixem que ens roben la identitat: parlem en valencià! Parlem en català!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Binding Art and Science, a Journey through Drug Design